Olur da içine ümitsizlik düşerse bazen, biliyorsun Allah; tek çaren....

söz kimin

Bu sayfada Sunucu, yazar, öğretmen Osman Nuri Ünsal tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Osman Nuri Ünsal şöyle demiştir: Olur da içine ümitsizlik düşerse bazen, biliyorsun Allah; tek çaren.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Osman Nuri Ünsal

Olur da içine ümitsizlik düşerse bazen, biliyorsun Allah; tek çaren.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bilirim herkes yalnızdır ama kaçar durur bu gerçeğinden. Günün sonunda iki kişi de girse yatağa, uykuya dalarken yalnızlığınla yüzleşirsin. Ki bu kötü değildir. Bozkır kurdu sever yalnızlığını. Kalabalık, gürültü, zaman öldüren can çekişmeler sıkar canını.

Boyu halledilir sorun değil, önemli olan belinin oturması.

Aşk; uyumadan önceki son şey, uyandığın zamanki ilk şeydir.

Bırakın bu mükemmellik ayaklarını, hepimiz aciziz, muhtacız.

Gerçek Bilim adamının işi, kaderinin atıldığı gezegen ve bu gezegenin kaybolduğu uçsuz bucaksız evren hakkında daha iyi ve daha yakın bir bilgi edinmenin peşinde olan sürekli bir çabadır.

O zamanlarda, ailecek çektirdiğimiz fotoğraflara bakıyordum da herkes ciddi bir yüz ifadesi takınmışken, sadece ben mutlaka tuhaf bir şekilde yüzümü yamultmuş, gülüyorum. Bu da benim küçüklüğümden itibaren kederini taşıdığım şaklabanlığın bir türü idi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste