Fikir, iman, ülkü aşkı .. İnsanları güçlü yapan bunlardır....

söz kimin

Bu sayfada Türk asker,Eski Başbakan yardımcısı ve siyasetçi. Alparslan Türkeş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Alparslan Türkeş şöyle demiştir: Fikir, iman, ülkü aşkı .. İnsanları güçlü yapan bunlardır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Alparslan Türkeş

Fikir, iman, ülkü aşkı .. İnsanları güçlü yapan bunlardır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Şeytan işlerini gördürmek için işsiz elleri seçer.

Gereksiz insanlarla aynı havayı solumaktan, olur olmaz şeyler yüzünden tartışıp vakit öldürmekten men et kendini. Efendi gibi kır dizlerini ve tek tek çökert bütün yanlışlarını.

Sadece sevgi canlıları tamamlayacak bir biçimde birleştirme yeteneğine sahiptir, çünkü sadece o anları alır ve birbirleriyle en derinliklerindeki şeylerle birleştirir.

Özetle, tüm işleri kendine bağlamak devlete asla yetmiyor, artık giderek bu işler hakkındaki kararları da hiçbir denetime tabi olmaksızın ve hiçbir yardım almaksızın kendisi veriyor.

Sarılmayı bilirmisin? Sahiplenmeyi, sahiplendiğinde sadık kalmayı? Sen bilirmisin aşık olmayı? Bölünebilirmisin ikilere, üçlere, gerekirse binlere? Yapabilirmisin? Gerçekten sevebilirmisin? Sevmenin demesi olmaz. Unutma; ya çok seversin bir kere, yada hiç

Bir gün dünyadan sıtma gibi depresyon da eredike edilirse, hümanizma kalmayacaktır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste