Sigaradan kaynaklanan uyuşukluk ve kayıtsızlık kronik can sıkıntınızın ana ne...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, muhasebeci Allen Carr tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Allen Carr şöyle demiştir: Sigaradan kaynaklanan uyuşukluk ve kayıtsızlık kronik can sıkıntınızın ana ne... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Allen Carr

Sigaradan kaynaklanan uyuşukluk ve kayıtsızlık kronik can sıkıntınızın ana nedenidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Obsesif narsisistlerde hem geniş burun kanatları hem de çok sık burun kaşıma davranışlarına rastladım, spekülatif konuşursak bu onların burun mukozasını irrite eden sert kıllara sahip olmalarıyla mı ilgilidir acaba? Araştırmaya değer bir konu.

Kadınlar içimizde başyapıtlar yaratma isteği uyandırıp sonrada bunu gerçekleştirmemizi engellerler.

Tek gerçek bilgelik hiçbir şey bilmediğinizi bilmektir.

Cehaletimizi kırabiliriz, becerilerimizi, yeteneklerimizi ve zekamızı kullanarak kendimizi bulabilir, kendimiz olabiliriz. En önemlisi, özgür olabiliriz! Uçmayı öğrenebiliriz!

Şiddet kullanmamak iyidir, işe yaradığı sürece.

İktidar, hükmetme duygusu ölümcül derecede yabancılaştırıcıdır. İktidar hırsı, görüldüğü yerde yok edilmesi gerekecek kadar tehlikelidir. İktidar duygusu ve hırsını yenebilen bir kişiye artık hiç kimse hükmedemez. Ve artık bu kişi başkalarının değil, kendi üzerinde gerçek iktidara sahiptir; o hükmetmek ve hükmedilmek duygularından arınmıştır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste