Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, filozof Albert Camus tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Albert Camus şöyle demiştir: Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Albert Camus

Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Huzur denilen o mübarek kumaşın, ihtiyacım var her santimine.

Çocuğunuzla, çiftçinin yetiştirdiği ağaçla kurduğu ilişki gibi bir ilişki kurun. Çiftçi, ağacın özünün ne olduğunu bilir ve o öze saygısı vardır. O özün gelişmesi için uygun ortam hazırlar. Çiftçi elma ağacını muz ağacı yapmaya çalışmaz; elma ağacının en çok meyve veren elma ağacı olması için ortam hazırlar. Ortamını bulan elma ağacı, olabileceğinin en iyisi olur ve ona göre meyve verir.

Dünyayı yalnızca masallar kurtaracak.

Tevbe'den maksad günahı bilip yapmamaktır. Amel-i salihte bulunmaktan maksad, kendini beğenmemektir. Şükürden maksad, aczini itiraf edip kulluğu bilmektir.

Beni kitaplara kaçıran ne çok insan var.

Önemli olan şu; her ne oluyorsa ya da ne olduğunu sanıyorsan, yine de kontrol sende. Kim olduğunu ve hala kendin olduğunu hatırlamaya çalış.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste