Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu a...

söz kimin

Bu sayfada Şair Nabi tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Nabi şöyle demiştir: Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Nabi

Rızkı hikmetle veren Allah, senin halini bilir ve rızkını, ihtiyacın olduğu anda gönderir

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir damla kin ile yan yana barınmayan dinin diğer düşmanı kibirdir ve dini kibir, kibirlerin en tehlikeli olanıdır.

Bir çocuk için anası ve babası dünyayı temsil eder. Çocuk annesi ve babası nasıl davranıyorsa, dünyadaki herkesin de aynı davranacağını düşünür.

Zaman çok değişti. Artık katiller öldürmeden önce kendine iyi bak diyorlar.

Emirerleri hiçbir zaman merdivenleri böyle telaşla çıkmamış, üniformalar hiçbir zaman bu denli düzenli, süngüler bu denli parlak, boru sesleri bu denli cengâverce olmamıştı. Demek ki boşuna beklememişlerdi, yıllar boşa gitmemişti, ihtiyar kale nihayet bir işe yarayacaktı.

Geometri, tüm yapıları soyutlama yoluyla akıl yoluyla gerçekleştirmek için özel imtiyaz sahibidir. Bu durumda, kimlerin, dünyanın sınırlarının ötesinde sonsuz bir mesafede olacağı düşünülen bir denge üzerinde duran rakamları özgürce düşünmemizi kim engelleyebilir?

Ya Rabbim; Beni gaflete DALDIR ma, Acılarımı HATIRLAT ma, Beni darda BIRAK ma, YALVARIRIM BENİ SENSİZ KOYMA ... Sen çaresizlerin dualarını kabul edensin. Benimde DUA larımı kabul et dergahında.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste