Atılan her adım bir başlangıç, her başlangıç ise bir beklentidir. Elbette bek...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Ahmet Batman tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Ahmet Batman şöyle demiştir: Atılan her adım bir başlangıç, her başlangıç ise bir beklentidir. Elbette bek... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Ahmet Batman

Atılan her adım bir başlangıç, her başlangıç ise bir beklentidir. Elbette beklentilerim var hayattan ve o beklentilerin olmama ihtimali beni korkutmuyor. İşte orada mükemmelleşiyor insan. Beklentilerinden korkmuyor, çünkü kaybedecek bir şeyi olmadığını biliyor. Başarısız olmak tekrar kendine dönmek demektir. Sadece hayatına bir başarısızlık eklemiş olursun. Bu seni karamsarlığa sürüklememeli...

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Vakit geç oldu artık. Ne sen kaldı yüreğimde, ne de ben kendim'leyim.

Bir çocuğa anne babasını ağlarken görmekten daha fazla koyan pek az şey vardır bu dünyada.

Akıl her zaman yalnızca düzenleyici bir güçtür; ama hiçbir zaman tek başına yaratıcı bir güç değildir; asıl üretici yan, gerçekten de hep bir deliliğin varlığını şart kılar.

Matematik bilimin kraliçesidir.

Bazen tüm bağları koparıp gitme cesaretini buluyorum kendimde. İşte o an, keşke nereye gideceğimi bilsem ! Giderim herhalde.

Birisi sizin için gerçekten çok değerli ise, bunu ondan sanki bir suçmuş gibi gizleyin. Bu hoş birşey değildir ama doğrudur. Çünkü , bırakın insanları, köpekler bile büyük dostluklara katlanamazlar.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste