Sadece sıradan insanlar bir duygudan kurtulmak için yıllara gerek duyarlar. K...

söz kimin

Bu sayfada İrlandalı oyun yazarı, romancı, kısa öykücü ve şair Oscar Wilde tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Oscar Wilde şöyle demiştir: Sadece sıradan insanlar bir duygudan kurtulmak için yıllara gerek duyarlar. K... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Oscar Wilde

Sadece sıradan insanlar bir duygudan kurtulmak için yıllara gerek duyarlar. Kendi kendinin efendisi olan birisi yeni bir haz keşfeder gibi kolayca unutur acısını.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

En üstün düşünce, insan yığınlarına düzen getiren düşüncedir; ölçü ve doğruluk. Eğer insan çocukluğundan itibaren içinde bunların tohumunu tanrılar gibi taşıyorsa, olgunlaştığında doğurmak arzusu belirir onda. İşte bu arzuyu duyunca, hangi güzellik üzerine doğurması gerektiğini düşünüp karar vermeye çalışır. Ama asla çirkinlik üzerine doğuramaz.

Şeytanın bayrağını yükseltme

Hayat yorulmanın uzun bir sürecidir.

Diyojen, yıkanmak için bir hamama gider. Görür ki hamam pislik içerisinde. Hamamcıya, 'yanılıp da bu hamama yıkanmaya gelenler, daha sonra temizlenmek için nereye giderler?' Diye sorar.

Devrim için savaşmayana komünist denmez.

Paradoksa bakar mısın, iletişim ve ulaşım araçlarının artışı oranında insanın yalnızlığı da artıyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste