Zihin kendi başına işlev bozukluğuna sahip değildir. O olağanüstü bir alettir...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Eckhart Tolle tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Eckhart Tolle şöyle demiştir: Zihin kendi başına işlev bozukluğuna sahip değildir. O olağanüstü bir alettir... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Eckhart Tolle

Zihin kendi başına işlev bozukluğuna sahip değildir. O olağanüstü bir alettir. İşlev bozukluğu siz kendinizi zihinde aradığınızda ve onu gerçek benliğinizle karıştırdığınızda başlar. O zaman egosal zihin haline gelir ve tüm yaşamınızı ele geçirir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kapitalizm, mülkiyet hakkı dahil, bütün birey haklarını tanıyan, bütün mülkiyetin özel bireylerce sahiplenildiği bir sosyal sistemdir.

İlim öğrenmek için üç şart vardır: hocanın maharetli, talebenin zeki olması ve uzun zaman.

Herbaryum herhangi bir illüstrasyondan daha iyidir; Her botanikçi bir tane hazırlamalıdır.

Beni dinlerken ikiye bol kendini, bir tarafta sevinçlerin, eğlenceli anların güzel günlerin olsun diğer yanda hüzünlerin, acıların, kinlerin ve savaşların olsun, bir kez daha başa şar ve dinle..şimdi ne duyuyorsun?

Hicret, kavuşmak için terk etmektir. Buluşmak için ayrılmaktır.

Allah'ın, kendi kulunu istidracı gafil avlaması, ona bol nimet verip şükretmek (hususunda) başarısız kılmasıdır. Fırsatı elinden kaçıncaya kadar nimetle meşgul olup velinimetini hatırlamamasıdır.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste