Yaşayan hiçbir şey kendi başına sadece kendisi için yaşamaz....

söz kimin

Bu sayfada İngiliz şair, ressam ve mistik vizyoner William Blake tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. William Blake şöyle demiştir: Yaşayan hiçbir şey kendi başına sadece kendisi için yaşamaz.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

William Blake

Yaşayan hiçbir şey kendi başına sadece kendisi için yaşamaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Değişen bir şey olmayacak, günahkarların günahını bir kez daha hak bilir insanlar çekecek, kötülerin yerine bir kez daha dürüst insanlar cezalandırılacak.

Sen bana bakınca; Bir ağlamak düğümlenir boğazımda.

Türkçüler günü olan 3 mayıs (1944) büsbütün ayrı bir düşüncenin sonucudur. İç düşman olan, kılık değiştirerek milletin içine giren ve hükümetin gafletinden yararlanan komünizme karşı türkçü gençlerin bir uyarma yürüyüşüdür.

Zihin kuramı gelişmemiş kişide matür bir benlik kurulumundan söz edemeyiz

Mustafa Kemal, hedefini gerçekleştirmek için en başarılı ve en akıllı yolu seçmiştir. Bundan sonra Türk kütüphanelerini yakmaya lüzum kalmamıştır. Çünkü harf inkılabıyla bu hazineler örümceklerin yuva yaptığı raflarda kapanıp kalmaktan başka bir şeye yaramayacaktır.

Başkalarının derinlikleriyle oynama.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste