Bütün günler birbirine benzediği zamanlarda, insanlar hayatlarında karşıların...

söz kimin

Bu sayfada Yazar ve söz yazarı Paulo Coelho tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Paulo Coelho şöyle demiştir: Bütün günler birbirine benzediği zamanlarda, insanlar hayatlarında karşıların... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Paulo Coelho

Bütün günler birbirine benzediği zamanlarda, insanlar hayatlarında karşılarına çıkan güzel şeylerin farkına varamaz olurlar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ağaçtan düşen yaprak nasıl kurumaya mahkumsa; gönülden düşen insan da 'unutulmaya mahkumdur.

Bu dünyada mutluluk olmadığına beni inandırmak istiyorsunuz, ne kadar da kötüsünüz.

Hiç olmazsa hıncımı böyle alırım dedim, yola mağrur uzanan gölgesini çiğnedim.

Mutluluğa giden bütün yollar dürüstlükten geçer.

Benim dilimden konuşabilen tek kişi sendin ama sen de bu dili tersten konuşuyordun! Bu aslında bizim ikiz ruhluluğumuzdan kaynaklanıyordu Çünkü biz birbirimizin aynasıydık ve gerçeğimizi tam tersi yansıtıyorduk. Senin ruhun benim ruhumun aynadaki yansımasıydı. Bu nedenle, konuştuğum dili tersten konuşuyordun.

Kader önünde sonunda öyle veya böyle günahlarımızın bedelini önümüze koyar. Görünen ya da görünmeyen zaman içinde herkes günahlarının bedelini öder. Bunu bilen adam kimseye kızmaz, gücenmez, kimseyi aşağılamaz, kimsenin arkasından konuşmaz, kimseyi itham etmez, kimseden nefret etmez, kimseye kin tutmaz. Bunu bilen adam karşılaştığı aksiliklere şaşmaz. Önüne çıkan maddi-manevi engellerin kendi günahlarından başka bir şey olmadığını bilir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste