Onu kollarımın arasına alır almaz hissettiğim huzuru nasıl anlatmalı? Kalabal...

söz kimin

Bu sayfada Türk yazar Orhan Pamuk tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Orhan Pamuk şöyle demiştir: Onu kollarımın arasına alır almaz hissettiğim huzuru nasıl anlatmalı? Kalabal... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Orhan Pamuk

Onu kollarımın arasına alır almaz hissettiğim huzuru nasıl anlatmalı? Kalabalığın kafamın içinde dur durak bilmeden dolanan uğultusu, orkestranın tangırtısı ve şehrin iniltisi sandığım amansız gürültü, ondan uzak olamanın huzursuzluğuymuş yalnızca. Gözyaşları ancak tek bir kişinin kucağında dinen bebeklerde olduğu gibi, içimi derin, yumuşacık ve kadifemsi bir mutluluk sessizliği sarmıştı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Geçmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha çok benzer.

Bir insanın iyi biri olduğunu görebilirsin, ama güvenilir olup olmadığını sadece hissedersin.

İman, yetmiş kusur derecedir. En üstünü lâ ilâhe illallah allah'tan başka ilah yoktur sözüdür, en düşük derecesi de rahatsız edici bir şeyi yoldan kaldırmaktır. Haya da imandandır.

Düşlemek, bilmekten daha önemlidir.

Küçük bir grup düşünceli, kendini adamış yurttaşların dünyayı değiştirebilceklerinden şüpheniz olmasın. Aslına bakarsanız, dünyayı değiştiren tek şey bu.

Beni unutursunuz! Ölüler Canlılar'a arkadaş olamaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste