Bölünmenizi istiyorlar. Çünkü yenilmez ordular, birliklerden doğar....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, düşünce adamı Zata tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Zata şöyle demiştir: Bölünmenizi istiyorlar. Çünkü yenilmez ordular, birliklerden doğar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Zata

Bölünmenizi istiyorlar. Çünkü yenilmez ordular, birliklerden doğar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ey allahım! Baba ve anami ve boynumda hakkı olan herkesi en iyi mükafatınla benden taraf mükafatlandır. Ey allah'im benim durumumu yaratılış gayem uğrunda uğraşmak için müsait kıl, senin üstlendiğin (rizik) için çalışmakla meşgul eyleme, ben senden mağfiret diliyorum, öyleyse beni azaba uğratma; ben sana yalvarıyorum, beni mahrum bırakma.

İnsanlığın birliği, Allah'ın birliğinden kaynaklanır.

Uçacak bir makine yapacağız. (Joseph-Michel Montgolfier)

Peron olarak doğmamış olsaydım, Peron olmak isterdim.

İçimde herkesten gizlediğim küçücük bir çocuk saklı. İster tut elinden büyüt, istersen de öldürelim beraber. Ama ne olur onu kandırmaya kalkma.

Hz. Mevlanaya; Neden hep yak takımı ve kötü insanlarla berabersin, neden onları kendine mürid olarak kabul ediyorsun, diyenlere verdiği cevap şudur; İyilerle herkes iyi olur maarifet kötülerle iyi olabilmek!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste