Asla işerken bir şeye karar verme....

söz kimin

Bu sayfada Kanadalı yazar, şair, söz yazarı ve müzisyen Leonard Cohen tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Leonard Cohen şöyle demiştir: Asla işerken bir şeye karar verme.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Leonard Cohen

Asla işerken bir şeye karar verme.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Türkler doğunun en temiz, en dürüst, en namuslu milletidir.

Gençler son 500 yılın tarihini iyi okumalı.

Seni anlamadığımı söylüyorsun ama ben seni çoktan ezberledim.

Yaşama Dair Şeyler Bilirmisin ay çiçeklerini? Sabah güneşe döner ya. Kaybolunca ufuk çizgisinde; O hep boynunu büker ya. Değiştir artık soğuk geceleri Yeni doğan güne bir bak. Çiçeklere, ağaçlara, güllere! Uçmayı yeni öğrenen kuşların sevincine. Yaşam; bir çiçeğin, Sabırsız bekleyişinde. Bir kerecik görebilmek güneşi! O kısacık ömründe. Sende dön yüzünü. Bak ilk defa görmüşcesine Hangi aşk, hangi acı değer? Günü yaşıyamadan ölmeye.

Gamlara ve öteki parmak alıştırmalarına sürekli çalışın. Ancak ileri yaşlara kadar günde birkaç saatini teknik çalışmaya vererek böylelikle olgun bir icra gücüne erişeceğini sananlar çoktur; bu durum, alfabeyi her gün biraz daha hızlı okumak için uğraşmaya benzer. Zamanınızı daha iyi kullanınız.

İlişki büyümek için fırsattır; Aşk büyüme için bir meydan okumadır; dostluk ise sırf keyiftir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste