Aşk iki kişi arasında asla eşitlenmeyendir. Ben bir Divan şairi değilim ki se...

söz kimin

Bu sayfada Şair, yazar Birhan Keskin tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Birhan Keskin şöyle demiştir: Aşk iki kişi arasında asla eşitlenmeyendir. Ben bir Divan şairi değilim ki se... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Birhan Keskin

Aşk iki kişi arasında asla eşitlenmeyendir. Ben bir Divan şairi değilim ki sevgilim, sana bercesteler düzeyim... Yine de giderayak gözlerine, ellerine, ayaklarına tutulmuşluğumu herkes bilsin isterim.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Birisi hayatı boyunca büyük bir çocuk gibi kalmayıp ciddi, makul ve mantıklı bir adam olursa, dünyanın çok işe yarar ve adamakıllı bir vatandaşı olabilir ama dahi olamaz artık.

Herkes senin yaşadığın hayatı istiyor, başkası da herkesin yaşadığı hayatı! Ben ise başkasının herkesle paylaşamadığı rüyayı! Sen rüyasın ve şimdi herkes başkası!

Ellerim, gözlerim kelepçelerde Sevda çöllerinde Geçiyor aylarım, yıllarım, gecelerim Sevda zindanlarında Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin, serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana Yeter ki, sen sev beni Yeter ki, inan bana

Gençliğin yetişmesine hizmet bir insanlık ve vatan borcudur.

Başarısızlığımı önceden kestirmiştim ama bir şeyi öngörmekle, gerçekleştiğini görmek arasında fark var.

Siz hiç kum tepesinin üzerinde durmayı denediniz mi?

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste