Aşk bir çiçeğe benzer; en güzeli bile olur....

söz kimin

Bu sayfada Vokalist, şair ve oyuncu Till Lindemann tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Till Lindemann şöyle demiştir: Aşk bir çiçeğe benzer; en güzeli bile olur.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Till Lindemann

Aşk bir çiçeğe benzer; en güzeli bile olur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bugün Türk sanayinin dış pazarlarda karşılaştığı rekabet, iç pazardaki rekabetten çok daha zorludur. Dışa açılabilmek için; kalite, uygun fiyat ve devamlılık esastır. Hedeflerinizi seçerken gerçekçi olun. Önemli kararları tek başınıza vermeyin. İş arkadaşlarınıza danışın, tartışın ve karara beraberce ulaşın. Kendinize güvenin, yabancıların bizden daha akıllı olduklarını sanmayın. Onların gücü, metodlu çalışmaktan doğmaktadır. Siz de metodlu çalışmaya özen gösterin.

Kapılarını kilitlemelerini gerektirecek bir şeyleri olmayan insanlar, ne mutludurlar değil mi?

Kız milleti kızmaya meyilli olduğu için Belki de bu yüzden 'kız' dendi onlara kim bilir.

Öyle ya, bu şehrin en soğuk yeriydi gözlerin. Biliyorum...

Benim için bilim, hayatın kısmi bir açıklamasını veriyor. Şimdiye kadar olduğu gibi, gerçeğe, deneye ve deneyime dayanır.

Bütün resim bir kazadır. Ama aynı zamanda bir kaza değil, çünkü birinin kazanın hangi bölümünün korunacağını seçmesi gerekiyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste