Bu sayfada Manken Andrej Pejic tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Andrej Pejic şöyle demiştir: Annem Sırp benim zaten, Osmanlı tarihi ile ilgili bilgim var.Fatih dizisinde ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.
Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.
İlk yorum yazan sen ol!Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.
Çocukların kör karanlıktan korktuğu gibi biz de aydınlıktan korkarız, çocukların karanlıktan dehşetle beklediklerinden daha korkunç olmayan şeylerden.
Milletlerin gelenekleri başka başkadır, fakat iyilik her yerde birdir.
Kim şu üç şeyde gevşek davranırsa mahrum kalır: cömertten bir şey istemek, alimle arkadaş olmak ve adil sultanın ilgisini kazanmak.
Bir ilişkiyi kadın başlatır, kadın bitirir. Ama başlatan ve bitiren aynı kadın olmayabilir.
Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki!
Aslında bende tuhaf bir karşımdakini adam etme, ona sınıf atlatma, seviyesini yukarı çıkartma gibi zaaflar var.