Allah'ın kitabı. Kendisine uyanı allah'ın rızasına götürür. O'na kulak vereni...

söz kimin

Bu sayfada İslam peygamberi Muhammed'in kızı, Ali bin Ebu Talib'in eşi Hz Fatma tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Hz Fatma şöyle demiştir: Allah'ın kitabı. Kendisine uyanı allah'ın rızasına götürür. O'na kulak vereni... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Hz Fatma

Allah'ın kitabı. Kendisine uyanı allah'ın rızasına götürür. O'na kulak vereni kurtuluşa sevkeder. O kitapla allah'ın aydın hüccetlerine, açıklanmış farzlarına, yasaklanmış haramlarına, belli nisanelerine, yeterli delillerine, övülmüş erdemlerine, hibe olan ruhsatlarına ve yazılı şeriatlarına ulaşılır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ne yapacağım? Daha katı olacağım ve bir insan bana ihanet ettiği için de artık kimseye güvenmeyeceğim.

Ahlâkça iyi yaratılışlı ve meşrebce geniş olmak, kalp aynasına parlaklık verir

Herşey olması gerektiği için olur ve yaşanması gerektiği için yaşanır. Pişmanlık; 'keşke olmasaydı' diye değil, 'bir daha olmasın' diyedir.

Hiçbir süs edep kadar güzel değildir.

Adalet de tıpkı yılanlar gibi, yalnızca çıplak ayaklıları ısırıyor.

Cumhuriyet savcıları; Meriç kıyılarında çalışan Türk köylüsünün kaybolan sabanlarından tutunuz da, bu yurtta yaşayanların uğrayacakları en ufak bir haksızlıktan, hatta Bingöl dağlarının ıssız kuytularında nafakalarını bekleyen öksüzlerin gözyaşlarından siz sorumlusunuz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste