Aklın ve kalbin yolu bir olduğunda, tüm yollar zafere çıkar....

söz kimin

Bu sayfada Yaşam koçu Tayfun Topaloğlu tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Tayfun Topaloğlu şöyle demiştir: Aklın ve kalbin yolu bir olduğunda, tüm yollar zafere çıkar.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Tayfun Topaloğlu

Aklın ve kalbin yolu bir olduğunda, tüm yollar zafere çıkar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bazen sesini duyurabilmen için susman gerekir.

Kim seni kendinden daha fazla kandırdı?

Askere mektup Aziz dostum, sen bu ilden gideli, Sekiz mevsim geldi - geçti duydun mu? Gine kar koymadı baharın yeli, Şeftaliler çiçek açtı duydun mu? Memiklerin Iraz için Kel Durdu, Sinan oğlu Muharrem'i öldürdü Keş Ahmet bayram da namaz kıldırdı; Kerim Ağa köyden göçtü duydun mu? Çavuşların yumuk gözlü Tahir'i Kahve yaptı kırk senelik ahırı, Erkek Fatma, Dişi çürük Mahir?i Güpegündüz aldı kaçtı duydun mu? Ala-kardır Binboğa'nın yücesi.. Asker oldu Halime'nin kocası.. Sazlıköy'ün ilerici hocası Minarede şarap içti duydun mu? Dikkat eyle; anlam çıkar sözüm den; Bir hızarcı geldi Mercanözü'nden İpsiz Mustafa'nın tek boynuzundan On altı çift tahta biçti duydun mu? Kenan'ların sarı saçlı Reşad'ı On çocuğun anasını boşadı, Sultan serbest kaldı, sarhoş yaşadı, Hürriyeti yeni seçti duydun mu? On iki gün önce yaptık bir seçim, Tekgöz murdar öldü partisi için. Nasreddin Hoca'nın dediği biçim; 'Dünyayı yanlışsız ölçtü(!)' duydun mu? Daha bunlar bildiğimin yarısı, Gelecek mektuba kalsın gerisi. Bu yıl KARAKOÇ'un gönül arısı Çiçekten çiçeğe uçtu duydun mu?

Pek çok şeyi öğreten okullarımızın on parmakla klavye kullanmayı öğretmemeleri büyük eksiklik.

Dünya öküzün boynuzlarında dururmuş, her kıpırdayısında deprem olurmuş. oysa dünya, halkların omzu üstünde durur, kıpırdasın da gör.

O dağa bir kuş kondu, sonra da uçup gitti. Bak da gör, o dağda ne bir fazlalık var ne bir eksilme.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste