Ailem, bir keresinde bilim yapmak istediğimi açıkça belirttiğimde, tamamen se...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı fizikçidi Sheldon Glashow tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sheldon Glashow şöyle demiştir: Ailem, bir keresinde bilim yapmak istediğimi açıkça belirttiğimde, tamamen se... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sheldon Glashow

Ailem, bir keresinde bilim yapmak istediğimi açıkça belirttiğimde, tamamen sempatik davrandı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İlmini çoğaltmak istiyorsan bağışlayıcı ol.

Karanlık kapkaranlığı aydınlatır.

Gelecekte başarılı olacak insanlar, geçmişten çalışarak ulaşmalıdır.

Yeryüzünde insanlar ve insanların uydurma hukuku, bu uydurma hukukun tapu senetleri yokken bu topraklar gene vardı. İnsanlardan çok önce var olan bu topraklar, insanlardan önce, şimdikinden çok daha şen ve esendiler herhalde. O zamanlar da topraklar üzerinde sert rüzgarlar eserdi. Kim bilir nerelerden aldıkları tohumları bu şen ve esen topraklara getirip saçar, şen ve esen topraklar da onları bağırlarına sımsıkı alarak, yağmur ve güneşin yardımıyla çimlendirirlerdi. Çimlenen tohum boy atar, toprağın yüzüne çıkar, ürününü vererek yeryüzünü mutlu bir kardeş sofrası halinde bezerlerdi.

Eğer birisi gerçekten yaşamak isterse çalışmak ve cesaret etmesi gerek.

Her zaman bir kaçış içindeydi ve insanların her zaman gerçek olan yanlarını gördü, inatçı, kafasız, dikkatsiz bir kitleydi bu, ki insan bunlarla olan ilişkisini gerçekten kesmeliydi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste