Ağaçlar canlı kaldıkça meyve verir, insanlar ise meyve verdikçe canlı kalır....

söz kimin

Bu sayfada Şair İbrahim Tenekeci tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. İbrahim Tenekeci şöyle demiştir: Ağaçlar canlı kaldıkça meyve verir, insanlar ise meyve verdikçe canlı kalır.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

İbrahim Tenekeci

Ağaçlar canlı kaldıkça meyve verir, insanlar ise meyve verdikçe canlı kalır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Balıkların çoğu yaşlandıkları zaman ömürlerini boşu boşuna geçirdiklerinden yakınırlar. Sürekli sızlanır, lanet okur, her şeyden şikâyet ederler. Ben o şekilde ölmek istemiyorum. Ben bilmek istiyorum; gerçekten de yaşamak dediğimiz şey şu bir avuç yerde yaşlanıncaya kadar dolaşıp durmaktan mı ibaret; yoksyoksa dünyada başka şekilde yaşamak da mümkün mü?

Donald Trump Beyaz Saray'a 4 blok uzaklıkta bir otel inşaatına başladığını açıkladı. Bu, Trump'ın Beyaz Saray'a en fazla yaklaşabileceği nokta olacak

seni bahçelerimde uyuttum seni duvarlarımda sakladım havuzlarıma güneşler vurduğu zaman gözlerini açıp bana gülerdin bahtiyâaar. yazık sana verdiğim emeklere...

Sizi dışa çıkaracak haliniz yoksa ve kimseniz yoksa, doya doya yaşanacak ruh halidir insanın içine kapanması.

Evde cebelleşmeyi öğrenenlerin dışarıda başarı şansı yükselmiştir, demek dünya artık sert bir yerdir.

İnsanoğlu her şeye alışır, derdi annem. Yerini dolduracak birkaç şey bulduğu sürece, insanların nelere alışabildikleri gerçekten şaşırtıcı.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste