Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana....

söz kimin

Bu sayfada İslam ilahiyatçısı, din bilgini Şeyh Edebali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şeyh Edebali şöyle demiştir: Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şeyh Edebali

Acizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bence kadınlar erkeklerin yardımı olmadan da her şeyi yapabilirler diye geçiyordu aklından, çocuk dışında tabii, Tanrı biliyor ya azıcık akıllı olsalar onu da yapmazlardı zaten.

Pembeye inanıyorum. Gülmenin en iyi kalori yakan şey olduğuna inanıyorum. Öpüşmeye, çok öpüşmeye inanıyorum. Herşey ters gider gibi görünürken güçlü olmaya inanıyorum. Mutlu kadınların en güzel kadınlar olduklarına inanıyorum. Yarının başka bir gün olduğuna inanıyorum ve mucizelere inanıyorum.

Çocuğuna, küçük şeylerden zevk almasını öğreten, ona büyük bir servet bırakmış olur.

Tanışıp evlendiğimizi zannederiz ama, Evlenip de tanışırız!

Dünle beraber gitti düne ait ne varsa, bugün yeni şeyler söylemek gerek.

Yetersiz insanın ihaneti çok zarar verir. Zayıflığı en iyi o bildiğinden ihaneti insanın zayıf zamanına denk getirir çünkü.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste