Elizabeth Gilbert Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Yazar Elizabeth Gilbert ait 15 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Elizabeth Gilbert kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Elizabeth Gilbert mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Elizabeth Gilbert
  • Adı: Elizabeth Gilbert
  • Doğum: 18 Temmuz 1969
  • Mesleği: Yazar
Elizabeth Gilbert Kimdir Sayfası

Bu sayfada Elizabeth Gilbert hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Elizabeth Gilbert sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

18 Temmuz 1969 yılında Waterbury, Connecticut doğdu. Babası kimya mühendisi, annesi hemşiredir. New York üniversitesine girdi. Siyaset bilimi okudu. Spin, GQ ve New York Times Magazin'de gazeteci olarak çalıştı.

İlk ɾomanı Steɾn Men'i 2000 yılında yayınlandı.

Eseɾleɾi:
Steɾn Men
The Last Ameɾican Man
Pilgɾims
Eat, Pɾay, Love
Committed

Elizabeth Gilbert Sözleri 15 Adet

Aşağıdaki Elizabeth Gilbert sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Elizabeth Gilbert sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Kalplerimizin bazen kırılması gerek. Kırık bir kalp iyiye işarettir. Bir şeyler için çabaladığımızı gösterir.

Sevgide dengeyi kaybetmek, yaşamın dengesinin bir parçasıdır.

Yıkım bir hediyedir. Yıkım dönüşüme değişime giden yoldur.

Mutluluk, çaba harcayarak elde edilir. Onun için kavga eder, uğraşır, ısrar eder ve bazen onu ararken dünyayı dolaşırsın.

Belli şeylerin zamanı gelince, bahar başında gün ışığına çıkan menekşeler gibi farklı yerlerde bitiverirler.

Size ne dedikleri önemli değildir, sizin neye cevap verdiğiniz önemlidir.

Duygularınız düşüncelerinizin kölesi ve siz de duygularınızın kölesisiniz.

Bazen aşk için dengeni kaybetmek dengeli hayatın bir parçasıdır.

Birbirimizi sevdik. Bu hiç bir zaman akıllarda bir soru değildi. Biz sadece, birbirimizi umutsuzca, feryat figan, ruhlarımızı cezalandırırcasına perişan etmeyi nasıl bırakacağımızı çözemedik.

Kırık bir kalbinizin olması iyiye işarettir; en azından denediğinizi gösterir.

Tutku nadiren bulunur. Tutku tek gecelik ilişki gibidir. Tutku yakıcıdır, canınızı acıtır. Her gün tutkunuzu yaşayamazsınız. Ama farkettim ki, hayatımda her gün merak ettiğim bir şeyler var. Ve siz de o merak ettiğiniz küçük şeyi takip edin, belki bir gün tutkunuzu bulursunuz.

İkimiz de bunu biliyorduk. Benim kendi sırlarım var, seninkileri bilmiyorum. Senin kendi dertlerin var, benimkileri bilmiyorsun.

Çaresiz bir aşkta, karşımızdakinden bizim ihtiyacımız olan kişi olmasını bekleyerek karakterler yaratırız ve sonra karşımızdakiler bizim yaratmış olduğumuz role girmeyi reddettiklerinde, kendimizi perişan hissederiz.

İnsanlar ruh eşinin mükemmel uyum olduğunu düşünür ve hemen hemen herkes onu bulmak ister. Fakat, gerçek ruh eşi; seni hayattan geri koyan şeyleri gösteren bir ayna, seni hayatını değiştirebileceğine dair farkındalığa kavuşturan kişidir. Gerçek ruh eşi muhtemelen hayatın boyunca tanıyıp tanıyabileceğin en önemli kişidir. Tüm duvarlarını yıkar ve seni hayatın içinde uyanık tutar. Ruh eşinin amacı; seni bir güzel sarsmak, egonu biraz yıkmak, sana engellerini ve bağımlılıklarını göstermektir. İçeri yepyeni bir ışık sızabilsin diye kalbini biraz olsun kırmaktır. Sana, hayatına dair kontrolünü öyle kaybettirir ki değişimin kaçınılmazdır.

Merakımız bizi tutkuya götüren köprüdür.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste