Luke Rhinehart Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Yazar Luke Rhinehart ait 5 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Luke Rhinehart kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? George Powers Cockcroft mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Luke Rhinehart
  • Adı: Luke Rhinehart
  • Doğum: 15 Kasım 1932
  • Mesleği: Yazar
Luke Rhinehart Kimdir Sayfası

Bu sayfada Luke Rhinehart hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Luke Rhinehart sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Luke Rhinehart (George Powers Cockcroft), Amerikalı bir romancı, senarist ve kurgusal olmayan bir yazardır.

George Powers Cockcroft, 15 Kasım 1932'de Albany, New York'ta doğdu

Zar Adam kitabı Gеorgе Cockcroft'un Lukе Rhinеhart takma aԁı ilе yazԁığı bir еsеrԁir.

Basımı isе 1971 yılınԁa ABD'ԁе Harpеr Collins tarafınԁan yapılmıştır. Türkçе'yе Envеr Gürsеl çеvirmiştir.

Lukе Rhinеhart'ın kitabı piyasaya çıktığı ԁönеm ülkеsinԁе uzun bir sürе çok satanlar listеsinԁе kеnԁinе yеr bulmuştur.

Cockroft bu seminal çalışma fikrinin kökenini çeşitli şekillerde tanımlamıştır, ancak bu eserin yayınlandığı tarihte "kitabın kurgu mu, otobiyografi mi olduğu belli değildi", çünkü kahramanı ve yazarı isimsizdi her ikisinin de aynı mesleğe (psikiyatri) sahip olduğu ve her ikisinin de tarif edilen yaşamlarının (örneğin ikamet yeri, doğum tarihi) unsurları da ortaktı; dolayısıyla, yazarlığı konusundaki merak, yayınlanmasından bu yana devam etmiştir.

Zar Adam eleştirel olarak iyi karşılandı. Hızla oldu ve bir kült klasiği olarak düşünülmeye devam ediyor. Başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri'nde kötü satıldı, ancak Avrupa'da, özellikle İngiltere, İsveç, Danimarka ve İspanya'da iyi satıldı. 2017 yılında The Guardian için yazan Tanya Gold, "45 yıl boyunca" hala basılı olduğunu, meşhur olduğunu ve "birden çok dilde 2 milyondan fazla kopya sattığını" kaydetti.

Eserleri KiKitapları

Zar Adam (1971)
Matari (1975)
The Book of est (1976)
Long Voyage Back (1983)
L'odyssée du vagabond : roman (1984)
Adventures of Wim (1986)
The Search for the Dice Man (1993)
Der Sohn des Würflers (1995)
The Book of the Die (2000)
Tüylü Toplarin Istilasi (2000)
En cueros (2006)
Naked Before The World: A Lovely Pornographic Love Story (2008)
Jesus Invades George: An Alternative History (2008)
Pic Fantazi (2010)
Kafasi Kiyak (2013)
Ak Rüzgar Kara Süvari (2014)
Zar Kitabi (2014)
Invasion (2016)
O Homem Dos Dados

Luke Rhinehart Sözleri 5 Adet

Aşağıdaki Luke Rhinehart sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Luke Rhinehart sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Normal, sağlıklı ama nevrotik okurların bileceği gibi, hayatın büyük zevklerinden biri de hayal kurmaktır.

İnsan kendisi gibi davranıp doğal hayatını yaşarken ve çevresine uyum sağladığı zaman, normalde başkalarının davranışlarındaki inceliklerin farkına varamaz. Sadece karşınızdaki kişi alışılagelmiş çerçevenin dışına çıkarsa bu inceliklere dikkat edersiniz.

?General Eisenhower bir gün ? Hayatın neşeleri nereye ve neden gittiler?? diye sormuştu. Burt Lancaster da ?Parmaklarımız odunda, soğuk çelikte, güneş ısısında, kadın teninde neden hissizleşir?? diye sormuştu.?

Kaplumbağanın kabuğu gibi, kişilik duygusu da, tahriklere karşı bir kalkan görevi yaparken, muhtemel tehlikeli bölgelere girişi kısıtlayan bir sorumluluk duygusu sağlar. Kaplumbağa kabuğunun ötesinde neler olduğunu nadiren düşünür, kabuğu onu her şeye karşı koruyacaktır.Erişkinler de kendileri ve çocukları için uyumlu bir kişilik kabuğu isterler ve dost olarak da kaplumbağaları takdir ederler. Onlar da kendilerini korumak, başkalarının dokunmasından kaçınmak isterler ama bu konuda düşünmek zorunda kalmazlar.

Bazen sağa sola kızsaydım, kıyafetimi değiştirseydim, sınırlı, sakin, hırslı, tembel, şehvetli ve değişik karakterli olsaydım şimdi nerede olurdum sence? O zaman neyi başarmış olurdum? Can sıkıntısı olmayan bir adam insan değildir. Delidir o.

Yorumlar 1 Adet

Perihan

HERŞEY O KİTAP

LUKE, RHINEHARTIN ,PİÇ FANTAZİ ADLI KİTABINI OKUYAN VAR MI?

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste