Alice Walker Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada ABD'li yazar, şair, yayımcı ve feminist Alice Walker ait 9 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Alice Walker kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Alice Walker mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Alice Walker
  • Adı: Alice Walker
  • Doğum: 9 Şubat 1944
  • Mesleği: ABD'li yazar, şair, yayımcı ve feminist
Alice Walker Kimdir Sayfası

Bu sayfada Alice Walker hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Alice Walker sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Alice Walker (d. 9 Şubat 1944) ABD'li yazar, şair, yayımcı ve feminist.

Yoksul biɾ ailenin sekizinci çocuğu olaɾak dünyaya gelmiştiɾ. Biɾ kaza sonucu 8 yaşında biɾ gözünü kaybetmiştiɾ. 1960'laɾın İnsan Haklaɾı Haɾeketi(en) iςinde yeɾ aldı ve Maɾtin Lutheɾ King ile çalıştı. sozkimin.com

Mississippi eyaletinde Yahudi avukat Melvyn Leventhal ile evlendi. Biɾçok şiiɾ, ɾoman ve öykü yazdı. Ayɾıca Moɾ Yıllaɾ filmi, Alice Walkeɾ'ın Renkleɾden Moɾ adlı kitabından esinlenmiştiɾ. Renkleɾden Moɾu adlı kitabıyla Pulitzeɾ ödülüne layık göɾüldü. (1983)
kaynak: wiki

Alice Walker Sözleri 9 Adet

Aşağıdaki Alice Walker sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Alice Walker sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Çoğu zaman insanlar güçlerinden, aslında güçleri olmadığını düşünerek vazgeçerler.

En yaygın güçten düşme şekli, hiç gücü olmadığını düşünmektir.

Hiçbir şey beklemeyin. Sürprizlerle yaşayın.

İnsanlar güçlerinden en çok, hiç güçleri olmadığına inanarak vazgeçerler.

Tekbaşınalık aynı zamanda yalnız olmaktır. Lüks içinde, yalnızca kendi seçtiğiniz işlere gömülmek, başkalarının yokluğunun yarattığı boşluğu değil, kendi varlığınızın doldurduğu zamanı yaşamak. Tekbaşınalık bir başarıdır.

Hayvanlar, İnsanlar için yaratılmamışlardır; siyahların beyazlar için, kadınların erkekler için yaratılmadığı gibi.

Oturup başka insanların sizin adınıza mutlu olmasını beklemeyin. Elde edeceğiniz her tür mutluluğu kendiniz sağlamak zorundasınız.

Herhangi bir yerde bir kız kardeşin kollarından daha çok rahatlatan bir teselli var mıdır?

Hiç kimse bizim düşündüğümüz kadar güçlü değildir.

Yorumlar 1 Adet

Perihan

yildizyusuf.72

dünya boştır looo

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste