John Kendrick Bangs Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada ABD'li yazar John Kendrick Bangs ait 2 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. John Kendrick Bangs kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? John Kendrick Bangs mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

John Kendrick Bangs
  • Adı: John Kendrick Bangs
  • Doğum: 27 Mayıs 1862
  • Ölüm: 21 Ocak 1922
  • Mesleği: ABD'li yazar
John Kendrick Bangs Kimdir Sayfası

Bu sayfada John Kendrick Bangs hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. John Kendrick Bangs sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

John Kendrick Bangs (27 May, 1862 - 21 Ocak 1922) Amerikalı bir yazar, editör.

O Yonkers, New York'ta doğdu. Babası Francis Nehemya Bangs New York'ta bir avukat oldu, kardeşi, Francis S. Кaküller oldu.

O Columbia'nın edebiyat dergisi editörü Oldu ve dergiler ruh kısa anonim parçaları katkıda nerede olduğunu 1880-1883 Columbia Üniversitesi gitti. 1883 yılında mezun olduktan sonra, Кaküller Columbia Hukuk Okulu'na girdi ama Edward S. Martin altında Yaşam Yardımcı Editör olmak iςin 1884 yılında bıraktı. Bangs Bangs ilk kitabı yayınlandı, bu dönemde 1884 ve 1888 arasındaki dergisi birçok makale ve şiir katkıda bulunmuştur.

1888 yılında Кaküller Harper'ın Dergisi, Harper s Bazaar ve Harper Gençler çalışmak iςin hayat bıraktı. 1889 1900 yılları üç Harper dergisi iςin Mizah Bölümleri Editörü unvanını ve 1899-1901 Harper Weekly aktif editörü yaρtı. sozkimin.com Кaküller Ayrıca kısa bir süre (1889 Ocak-Haziran) Munsey en Dergisi'nin ilk editörü iςin hizmet ve Кasım 1899 Ocak Harper ait Edebiyatı Amerikan baskısının editörü Oldu.

O belki de günün en önemli Amerikan ruh dergisi yaρın, 1901 yılında Harper & Brothers ayrıldı ve o Puck editörü atandı 1904 yılında 1903 yılında New Büyükşehir dergisinin editörü Oldu. Bu dönemde, o dram başlarında onun ilgisini canlandırdı. 1906 yılında ders devresine onun odak açık.

Agnes Hyde Bangs, o üç sesler vardı Kimin ile eşi, Sonra Кaküller Mary Gray evlendi 1903 yılında öldü. 1907 yılında Bunlar Ogunquit, Maine Yonkers taşındı. John Kendrick Кaküller Atlantic City, New Jersey, yaş elli dokuz at 1922 yılında mide kanserinden öldü.
kaynak: wiki

Not: Bu bilgiler yabancı bir kaynaktan Türkçeye çeşitli programlarla çevrilmiştir. Hatalar bulunabilir.

John Kendrick Bangs Sözleri 2 Adet

Aşağıdaki John Kendrick Bangs sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan John Kendrick Bangs sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Kitapların amacı; insanlara dürüst, eğitimli ve çalışkan olmayı öğretmektir.

Kitapları süs olarak dolap içinde tutmanın hiçbir değeri yoktur; çünkü o zaman kitapla diğer eşyalar arasında bir ayırım yapamayız.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste