Kin Hubbard Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada ABD'li karikatürist Kin Hubbard ait 2 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Kin Hubbard kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Frank McKinney Hubbard mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Kin Hubbard
  • Adı: Kin Hubbard
  • Doğum: 1 Eylül 1868
  • Ölüm: 26 Aralık 1930
  • Mesleği: ABD'li karikatürist
Kin Hubbard Kimdir Sayfası

Bu sayfada Kin Hubbard hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Kin Hubbard sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Frank McKinney Hubbard (Bellefontaine, Ohio 1 Eylül 1868 doğumlu - Indianaρolis, Indiana 26 Aralık 1930 öldü) bir Amerikalı karikatürist, mizahçı, gazeteci ve iyi onun kalem adı "Kin" Hubbard tarafından da bilinir.

O 1930 yılında ölümüne kadar 1904 ABD gazetelerinde koştu ve birçok siyasi quips que yaratıcısı kullanımı kalın olan karikatür "Brown County Abe Martin" nin yaratıcısı oldu. Amerika Kuzey mizahçı Will Rogers bildirildi olmak Hubbard ilan "Amerika'nın en büyük mizahçı." sozkimin.com

Amerikan oyun yazarı, senarist ve gazeteci Lawrence Riley onun anısına biyografik oyun Kin Hubbard (1949) yazdı. Bu Tom Ewell ve Haziran Lockhart oynadı.
kaynak: wiki

Not: Bu bilgiler yabancı bir kaynaktan Türkçeye çeşitli programlarla çevrilmiştir. Hatalar bulunabilir.

Kin Hubbard Sözleri 2 Adet

Aşağıdaki Kin Hubbard sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Kin Hubbard sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Eğer birisi Benim için para değil prensipler önemlidir. diyorsa, bilin ki önemli olan paradır.

İyi bir dinleyici, muhtemelen başka şey düşünüyordur.

Yorumlar 2 Adet

Perihan

Serkan

Dinlerken düşünmek iyi bir dinleyici olduğunun kanıtıdır

Perihan

hasan

Paranızı ikiye katlamanın en güvenli yolu bir kez katlayıp cebinize koymaktır.
- Kin Hubbard

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste