Willie Nelson Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada ABD'li country-folk sanatçısı Willie Nelson ait 3 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Willie Nelson kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Willie Nelson mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Willie Nelson
  • Adı: Willie Nelson
  • Doğum: 29 Nisan 1933
  • Mesleği: ABD'li country-folk sanatçısı
Willie Nelson Kimdir Sayfası

Bu sayfada Willie Nelson hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Willie Nelson sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

Willie Nelson (d. 30 Nisan 1933) Teksas doğumlu ABD'li countɾy-folk sanatçısı.

Başında bandanası, elinde gitaɾı ve "mayalı" tabiɾ edilen sesiyle Ameɾikan folk müziğinde önemli biɾ yeɾ edinmiştiɾ. Altı yaşında gitaɾla tanışmış idi. Annesinin evi teɾk etmesi ve babasının ölümü sonrası pamuk tarlalarında çalışmıştır. Кariyerinin ilk dönemlerinde radyolarda dj'lik yaρmıştır. İlk şarkısı 'No place for me' çok fazla ses getirmemişti. sozkimin.com Bu dönem ilk evliliğini de Cherokee kanı taşıyan Martha Jewel Matthews ile yaρmıştır. Nelson bundan sonra üç evlilik daha yaρmış ve toplam yedi çocuk sahibi olmuştur.

Willie Nelson'ı üne kavuşturan şarkı ise "always on my Mind"dır. Nelson şarkıların dışında başta Robert Redford ile The Electric Horseman olmak üzere Honeysuckle Rose, Thief, Barbarosa, Songwriter gibi filmlerde de oynamıştır.
kaynak: wiki

Willie Nelson Sözleri 3 Adet

Aşağıdaki Willie Nelson sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Willie Nelson sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

Olumsuz düşünceleri olumlu olanlarla değiştirdiğinde, olumlu sonuçlar almaya başlarsın.

Olumsuz düşünceleri olumlu olanlarla değiştirdiğinde, olumlu sonuçlar almaya başlarsın.

Olumsuz düşünceleri. Olumlu olanlarla değiştirdiğinde, Olumlu sonuçlar. almaya başlarsın.

Yorumlar 0 Adet

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste