Cengiz Erşahin Sözleri ve Hayatı

söz kimin

Bu sayfada Konuşmacı Cengiz Erşahin ait 7 adet sözleri / alıntıları ve hayatı yer almaktadır. Cengiz Erşahin kimdir? Ölüm / doğum tarihi kaçtır? Cengiz Erşahin mesleği, nereli, hayatının özeti, kısaca özgeçmişi, kaç yaşında gibi bilgilere ulaşacaksınız.

Cengiz Erşahin
  • Adı: Cengiz Erşahin
  • Doğum: 26 Mart 1969
  • Mesleği: Konuşmacı
Cengiz Erşahin Kimdir Sayfası

Bu sayfada Cengiz Erşahin hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Cengiz Erşahin sayfasında hata veya düzeltme bildirimi için lütfen çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Bildirin.

26 Mart 1969 günü Sidney'de (Avustralya) doğdu. İlkögrenimini Sidney'de tamamladı. Orta öğrenimine Ankara'da devam etti. ODTÜ Metalurji Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra tekrar Avusturalya'ya gitti ve işletme mastırını tamamladı. 1,5 Yıllık iş deneyiminden sonra Türkiye'ye döndü. Türkiye'nin sayılı firmalarında mühendislik ve satış konularında çalıştı. Kendi işini kurup yönetti. Aynı zamanda kişisel gelişim kültürüne yöneldi. 2004 yılında yayınlanan 'Кafesin İçerisindeki Hayat' adlı kitabı 3 ay boyunca en çok satan kitaρlar arasında yer alıp 25. baskısını yaρmıştır. Aynı yıl içerisinde 'Başarıya Götüren Sözler' adlı kitabı yayınlandı. Cengiz Erşahin'in diğer eserleri, 'Gerçek Sır', 'Stres, Kendine Güven, Mücadele Ruhu', Coşkuyla Yaşamak', 'Tutkuyla Yaşamak', 'Mutluluğa Götüren Sözler' ve 'İnsan İlişkilerine Yön Veren Sözler'dir. Dergi ve gazetelerde makaleleri yayımlanmıştır. Türkiye'nin birçok kamu kurumuna ve özel sektörün önde gelen kuruluşlarına seminer vermiştir.

Cengiz Eɾşahin, son biɾ yıl içeɾisinde 167,000 kişiye semineɾ veɾmiş olup, 2006 yılında Ankaɾa`nın bütün ilk ve oɾta deɾeceli devlet ve özel okul müdüɾ ve müdüɾ yaɾdımcılaɾına ilçeleɾ bazında semineɾleɾ veɾmiştiɾ. sozkimin.com Aynı yıl içeɾisinde, Ankaɾa İl Milli Eğitim Müdüɾlüğü`nün oɾganize ettiği, OKS, ÖSS öğɾenci ve velileɾine biɾ dizi semineɾ veɾmiştiɾ.

2007 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdüɾlüğü'nün İstanbul'un 32 ilçesinin tamamında okul müdüɾ, müdüɾ yaɾdımcılaɾı ve öğɾetmenleɾine ilçeleɾ bazında semineɾleɾ veɾmiştiɾ.

2007 yılında Kıɾıkkale İl Milli Eğitim Müdüɾlüğü bünyesindeki tüm ÖSS ve OKS öğɾencileɾine, 'Başaɾı ve Motivasyon' konulu semineɾleɾ veɾmiştiɾ.Adana İl Milli Eğitim Müdüɾlüğü bünyesindeki tüm öğɾetmenleɾe(12,000 kişi), Meɾsin İl Emniyet Müdüɾlüğü'nün tüm teşkilatına (3,000 kişi) semineɾleɾ veɾmiş olan Cengiz Eɾşahin, Tüɾkiye'nin döɾt biɾ taɾafından konuşmalaɾ yaρmak üzeɾe davetleɾ almaktadıɾ
kaynak: cengizeɾsahin

Cengiz Erşahin Sözleri 7 Adet

Aşağıdaki Cengiz Erşahin sözleri hakkında hata olduğunu düşünüyorsanız veya sayfamızda bulunmayan Cengiz Erşahin sözlerini sayfaya ilave etmemizi istiyorsanız irtibata geçiniz. Bildirin.

İnsanlar geleneksel düşüncelerinin ya da alışkanlıklarının dışına çıkmaya zorlanırlar. Dünyadaki birçok buluş ilk tanıtıldığında tepkiyle karşılanmıştı. Siz de yeni bir fikir bulduğunuzda, herkesin sizin gibi düşünmesini ya da sizi alkışlamasını beklemeyin. Bir savaşçı olmanız ve karşınıza çıkan engelleri aşmanız gerekecek. Bütün enerjinizi odaklayın ve düşüncenizi hayata geçirinceye kadar da durmayın.

İnsanlarla ilişkilerimizde ne kadar reddedilme korkusu yaşadığımızı hiç düşündünüz mü? ?O beni reddetmeden ben onu reddedeyim.? deriz. Soğuk davranırız, kendimizi geri çekeriz. Eğer on arkadaşımız varsa, olabilecek en az yüz tanesini reddedileceğimiz korkusuyla başlamasına olanak vermeden biz kendimiz reddetmişizdir.

Size korku veren şeyleri göz önüne getirin. Bunlarla ilgili ne yaptınız? Olayların korktuğumuz şekilde gelişmemesi için bir şeyler yaptınız mı, yoksa sadece oturup olanları mı izlediniz? Siz yapmanız gerekenleri yaptınız mı? Unutmayın, hareketsizlik korkuyu körükler. Belki de korkularınızın başınıza gelmesine neden olacak bazı şeyler yapıyorsunuzdur. Bir kâğıt alıp nelerden korktuğunu net olarak yaz. Düşmanı tanımlayabilirsen, onu alt edebilirsin.

Bir şeyi yeterince istiyorsanız, bir yolunu bulursunuz. Güçlü arzularınız varsa, hiçbir problem sizi durduracak kadar büyük olamaz.

En büyük başarı hiçbir zaman düşmemekte değil, her düşüşümüzde tekrar ayağa kalkabilmektir. Başarısızlık, başarmamış olmak demektir. Başka hiçbir şansın kalmadı ya da istediklerine sahip olamayacaksın demek değil. İşe yaramaz bir insan olduğun anlamına da gelmiyor. Başarısızlığı kendinle bütünleştirme. Başarısızlık bir son değil, hayat yolculuğunda aldığın bir kilometredir.

Hepimizin hayatında başarısızlıkları var, hepimiz hata yapıyoruz. Geçmişe sıkı sıkıya tutunmak yerine kendinizi bağışlamalısınız. Kendinizi yıpratmaktan vazgeçin. O zamanki koşullar içinde, elinizden gelenin en iyisini yaptınız.

Hayat çetele tutmak değildir. Hayat; Seni kaç kişinin aradığı, kiminle çıktığın, çıkıyor olduğun veya çıkacağın demek de değildir. Kimi öptüğün, hangi sporu yaptığın, kimlerin seni sevdiği de değildir. Hayat, ayakkabıların, saçın, derinin rengi de değildir. Aslında hayat; notlar, para, giysiler, girmeyi başardığın ya da başaramadığın okullar da değildir. Hayat; Kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir. Kendin için neler hissettiğindir.

Yorumlar 10 Adet

Perihan

Süleyman Yılmaz

Başucu kitabım olacak.Yazarını tebrik ediyorum.

Perihan

..

Kitabi aşırı beğendim gerçekten 1 gündür elimden bırakmıyorum resmen ve yazarla da gerçekten tanışmak isterim

Perihan

Sena

Kendimi bu kitapta buldum.Yada yeni yeni keşfetmeye başladım.Kitabı okurken sonunun gelmesini istemedim.Tıpkı bu kitabı okuduktan sonraki başarılarımın sonunun gelmeyeceği gibi

TEŞEKKÜRLER

Perihan

Canan

Başucu kitabım oldu ❤ elinize dilinize fikrinize emeğinize sağlık cengiz bey.

Perihan

Arzu

Kitabı dün aldım çok güzel okudukca insanın içi açılıyor normalde kitap okumayı sevmiyorum ama ilk aldığım kitap geç kalmışım bile teşekkürler cengiz bey

Perihan

Aysel Tan

Herseyden önce kocaman bir tesekkür ederim .kafesın ıcındekı hayat ıcın
Insanların yasayıpta yasayamadıgı düsünce engellerını bu kıtapta ögrendıgım ıcın .sıze tekrardan tesekkür ederım.
Sızınle coook ama cok tanısmak ıstıyorum...
Saygılarımla
A.Tan

Perihan

Sevim baran

Bazı sözler vardır hayatı uçuruma götüren, bazı sözler vardır hayatı uçurum kıyısından döndüren... işte cengiz beyin sır kitabında mücadele için o kafesten çıkmak üzere olan kartal bölümünde buldum sır oradaydı benim için; teşekkürler bu yüreğe..

Perihan

selin kaya

bu adama bayılıyorum . kendimi anlamamı ve hayata bakis açımı değiştirdi mutlaka bir gun sizi gormek ümidiyle..

Perihan

Koray çetin

takip ediyorum sizi hocam ve idolümsünüz ve bir gün sizi muhakkak görücem. Saygılarımla

Perihan

canan ersahin

seninle gurur duyuyoruz izin verirsen sozlerini facebookda paylasmak isteriz amcan ve yengen

Yorum Yaz

söz kimin Alfabetik Liste