A. B. D. kötü yazılmış ve tesadüfi olarak uygulanan yasaların ülkesidir....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li gitarist, şarkıcı, besteci Frank Zappa tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Frank Zappa şöyle demiştir: A. B. D. kötü yazılmış ve tesadüfi olarak uygulanan yasaların ülkesidir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Frank Zappa

A. B. D. kötü yazılmış ve tesadüfi olarak uygulanan yasaların ülkesidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Truman'ı baskıya boyun eğdiği için asla affetmedim. Bunun ne demek olduğunu tek kelimeyle anlamadı. İşin doğrusu Başbakanlığından sonra bile hala Rusların bombaları olduğuna 1949'da inanmıyordu. İnanmadığını dile getirdi. Ona göre nasıl yapacağımızı bile bilmediğimiz bir vakitte tek seferde hidrojen bombası yapacağımız dünyaya geçmiş olmak yapılabilen en kötü şeylerden biriydi.

Madem zamanı durdurmanın çaresi yok, madem zaman akacak, bari, geçişini iyice hissetsek.

Gecenin ağırlığı, yanıtı olmayan soruların ağırlığıdır.

İnsan heveskârdır; canı ister. Amma dönüp Kur'an'a bakmalıdır; Allah ne ister?

Son anda binmekten vazgeçtiği bir otobüs, suskun kalınmış bir telefon araması, sinemada yanında duran boş koltuğa bakış. Tamamlanmamış bir cümledir insan. Yalnızlığıyla bile bir araya gelemeyecek kadar ıssız. Bütün bunlara rağmen hayat, yine de anlamlı bir cümle kurabilme isteğidir. İnsanın kendini tamamlayabilmesi isteği.

Birlik, içsel çatışmanın bir sonucu değildir; ama içsel çatışmanın farkına varılmasının ve bu çatışmayla mücadelenin sonucudur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste