60'lı yılların kazananı olduğumu biliyorum. Harika işler başaracağımı biliyor...

söz kimin

Bu sayfada Sporcu, sinema oyuncusu Arnold Schwarzenegger tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Arnold Schwarzenegger şöyle demiştir: 60'lı yılların kazananı olduğumu biliyorum. Harika işler başaracağımı biliyor... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Arnold Schwarzenegger

60'lı yılların kazananı olduğumu biliyorum. Harika işler başaracağımı biliyordum. İnsanlar böyle şeyler söylemenin kendini beğenmişlik olduğunu söyleyecektir. Katılıyorum. Alçak gönüllülük bana uyan bir tanım değil. Umarım hiçbir zaman da uymaz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Hiçbir fazilet adalet kadar büyük olamaz.

Kemalizm bizi ileriye götüremez. biz kemalizm'den geri düşmeyiz.

Fırsat buldukça yurdun çeşitli yerlerini dolaştım. Yörükleri, Avşarları ziyaret ettim. Bundan böyle bozkır benim hocam olmuştu. Bu toprağın ressamı olmak istiyordum. Yurt özelliği de olan bir üslup sahibi olmaya çabalıyordum. Öncelikle konuların üzerinde ısrarla durdum. Bozkır'ın dilini sezmeye uğraştım. Onunla kısa zamanda içli-dışlı oldum. Köylü figürlerini tablolarımın en seçkin yerlerine oturttum. Melankolik, mütevekkil bakışları, tavırları beni çok duygulandırıyordu. Onların büyüsüne kaptırmıştım kendimi.

Günün sonunda kendini bir sokak köpeği kadar yorgun hissediyorsan, bu belki bütün gün hırladığın içindir.

Bir kadına böylesine bağlılıkla yaşanan güzellik devrimci için engelse, asıl devrimcilik korkup uzak durmak değil, gereğinde alnının akıyla geçebilmekti o sınavı. Böyle bir deneyimin eksikliğini aşma özverisi göstermiş biri, onu hiç tatmamışlarla bir tutulabilir miydi?

Üç şey, dünya ve ahiret güzelliklerindendir: sana zulüm edeni affetmen, seninle ilişkisini kesenle ilişki kurman ve sana karşı cahillik yapana yumuşak ve olgun davranman.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste