Mayısta sevdiğin gibi aralıkta sevecek misin beni?...

söz kimin

Bu sayfada ABD'li romancı, şair Jack Kerouac tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jack Kerouac şöyle demiştir: Mayısta sevdiğin gibi aralıkta sevecek misin beni?... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jack Kerouac

Mayısta sevdiğin gibi aralıkta sevecek misin beni?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ben Fazıl Say, müzisyenim. Müziğin tüm yönlerine ihtiyacım var.

Kötülükte bulunanları iyilik edene mukâfat vererek payla, yola getir.

Öle bir yarım yamalaklığımız var ki, bizim dramımız, bizim trajedimiz, akıl almaz bir biçimde gelişiyor. Ayrıca, bir trajedinin içinde olduğumuzun farkında bile değiliz. Çok güzel yaşayıp gittiğimizi sanıyoruz.

Konya'nın benim indimde bir yandan Mevlana Hazretlerinin ruhaniyetini taşıyan manevi yönü, diğer yandan seçkin ve inançlı liderlerinin önderliğinde iktisadi hayatta sergilediği dinamizmi ile ayrı bir değeri vardır.

Bu nedenle, bugün en yüksek dağlarımızı oluşturan kitlelerin aslen sıvı halde oldukları inkâr edilemez; Uzun süredir hayatı devam ettirmeyen sularla kaplıydı.

Peki insan aşka nasıl erişir? Bu tarif olunmaz hale girişin tek bir yolu vardır kardeşim: Tevekküle giden kapı: derin ve karanlık bir uçurumun kenarına açılır bu kapı.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste