Ne kadar uzaksa bir felaket sizden, o kadar mutlusunuz, unuttunuz başkalarını...

söz kimin

Bu sayfada Türk şair ve yazar Şükrü Erbaş tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Şükrü Erbaş şöyle demiştir: Ne kadar uzaksa bir felaket sizden, o kadar mutlusunuz, unuttunuz başkalarını... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Şükrü Erbaş

Ne kadar uzaksa bir felaket sizden, o kadar mutlusunuz, unuttunuz başkalarının acısını duymayı.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İyilik yapmak, hayır ameli gizlemek, belalara karşı sabırlı olmak ve musibetleri dile getirmemek, cennet hazinelerindendir.

Sırılsıklam olmuş bir köpek geçti yoldan. Bir ara durup bana baktı. Arka ayağıyla kulağını kaşıyıp devam etti hayatına. Hiçbir zaman o kadar özgür davranamayacağımı düşündüm. İnsanım ben çünkü. Her gün giyinmek, her gece soyunmak zorunda olan bir insan.

İç çekmeler var, gizlendiği için derin, Gizli bakişlar var, haram olduğu için tatlı, Kızaran yanaklar var ama günah işlemek için değil.

Gerçek sevgi, kimin daha karlı çıkacağını düşünmeden bir canlıya gerekli değeri ve içtenliği vermektir.

Karşımızdaki insan bizim yansımamızdır. Onda gördüğümüz iyi nitelikler bizde de olan ve daha gelişmesini istediklerimizdir. Hoşlanmadığımız tavırları da bizim üzerinde durmamız gereken yönlerimizdir. Kendi varlığımızda aynı gücü ya da güçsüzlüğü hissetmezsek karşıdaki kişinin iyi veya kötü niteliklerini yargılamamız olanaksızdır. Farkeden sadece öz disiplin ve öz ifadelendirme derecesidir.

İçindeki Gücü Açığa Çıkar!

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste