Her şey bir şeyin etrafında hiç durmadan döner, insanın payına düşen sarhoşlu...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Barış Bıçakçı tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Barış Bıçakçı şöyle demiştir: Her şey bir şeyin etrafında hiç durmadan döner, insanın payına düşen sarhoşlu... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Barış Bıçakçı

Her şey bir şeyin etrafında hiç durmadan döner, insanın payına düşen sarhoşluktur.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duyguşu belirir. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar. Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler!

İhtişam baktığın şeyde değil, bakışında olmalıdır.

Tanrı'nın size en büyük hediyesi, sınırsız potansiyelinizdir. Tanrı'ya verebileceğiniz en büyük hediye, bu potansiyeli sonuna kadar kullanmanızdır. Bir arzunuz varsa; o arzuya ulaşmak için, beceriye de sahipsiniz demektir. En derin arzularımız, içimizdeki tanrı'dan gelir, ve içimizdeki aynı Tanrı, onlara ulaşmamızı asla engellemez.

Bu açıdan bakılırsa insanın kattığı anlam dışında yaşamın hiçbir anlamı yoktur; insan başkalarına yardım etmediği sürece yapayalnızdır..

Uzak ve imkansız gözüken bir şey, bir anda yakın ve mümkün olabilir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste