Gerçekten büyük insan odur ki, ne yönetir ne yönetilir....

söz kimin

Bu sayfada ABD'li ressam, şair ve filozof Halil Cibran tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Halil Cibran şöyle demiştir: Gerçekten büyük insan odur ki, ne yönetir ne yönetilir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Halil Cibran

Gerçekten büyük insan odur ki, ne yönetir ne yönetilir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Ne zordu insanlara katlanabilmek.

Bildiğiniz gibi sigara konsantrasyona yardımcı olur. Ve bu iş de yüksek konsantrasyon gerektirir. Sigara içmediğinizi fark ettim. Eğer sigaraya başlamayacaksanız sizi işe alamam.

Eğitim başarılı insanların süsü, başarısız insanların ise sığınağıdır.

Angelou, bilge sözleri İnsanlara nasıl hissettirdiğiniz, arkanızda bıraktığınız izinizdir. Öğrendim ki insanlar sizin ne söylediğinizi ya da ne yaptığınızı unutuyor. Ama onlara nasıl hissettirdiğinizi unutmuyor.

Madem iman gibi hadsiz derecede kıymetdar bir nimet bizde vardır; ihtiyarlık da hoştur, hastalık da hoştur, vefat da hoştur.

Bana bir hayranım 'Panpa' dedi. Ben de bunun üzerine 'Panpiş' dedim. Yani tamamen tesadüf eseri çıktı 'Panpiş' kelimesi.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste