Diplomat iyi giyinmiş bir polis kuvvetidir....

söz kimin

Bu sayfada Fransız generali Napolyon tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Napolyon şöyle demiştir: Diplomat iyi giyinmiş bir polis kuvvetidir.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Napolyon

Diplomat iyi giyinmiş bir polis kuvvetidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

AlDS ve vebadan koruyan aynı gendir, veba Avrupa'da heladan, AlDS Afrika'da maymundan gelmişken, bedenin kendine verdiği görevi dün yaptığından farklı olarak bugün beyin zihne vermiyor ki Avrupa yaşıyor, Afrika ölüyor.

Kendini kazanman için, başkasını kaybetmen gerekebilir. Çünkü onlar, senin kendin olmanı engelleyenlerdir.

Hiç risk almayan kişi, belki acı ve üzüntülerden korunabilir ama büyüyemez, sevemez, değişemez, hissedemez, öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken, bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.

İyi fotoğraf için kurallar yoktur, sadece iyi fotoğraf vardır.

Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.

Asıl ölümden korkanlar çalıp çırpanlar, halkı kandıranlar, Cumhuriyet'e zarar verenlerdir. Türkiye Cumhuriyeti'nde hayatını sanatına adamış bir oyuncu olarak görevimi yaptım, alnım ak, gönlüm rahat. Şu an ölsem gam yemem. Ölmeye hazır olmak da önemlidir. Alkışlar aldım, kalpler kazandım.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste