Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakm...

söz kimin

Bu sayfada Araştırmacı, gazeteci ve belgesel yapımcısı Can Dündar tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Can Dündar şöyle demiştir: Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakm... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Can Dündar

Karşındakine sevgini, aşkını verecek kadar yüceyse hislerin. Başkalarına bakmayı düşünmemeli gözlerin.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Cevaplamayı felsefe haline getirirsen telefonlar susmaz, mesajlar bitmez, kalabalıklar dinmez, sesler kesilmez. Bazen susacaksın kimsenin senin üzerinde kontrol sağlamasına, giriş -çıkış yapmasına, tasdik ve pohpohlama girişimlerine izin vermeyeceksin, s

Bir kelimenin insanın hayatını değiştirdiği çok görülmüştür.

Benim annem de; 'zaman sana uymuyorsa sen zamana uy' derdi.

Özgül bir çarenin taşıdığı özgül tehlikelerle yaşam boyu içli dışlı olmak, bunalım anında onu kabullenmeye ya da reddetmeye hazırlıklı olmanın en iyi yoludur.

Hayatın karşına çıkardığı sırlar karşısında daima şunu hatırla; en basit ve en doğrudan olan neyse muhtemelen gerçek çözüm de odur.

İnsanlar, birbirlerine kendi senaryoları doğrultusunda roller verip, karşılarındakilerden bu rolleri gerçekleştirmesini bekler oldular. Sonuç, düş kırıklıkları, kızgınlıklar ve kendimizden kaynaklandığını bir türlü kavrayamadığımız yalnızlık.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste