Ben hayatta başıma gelen her kötü şeyden sonra, kendi kendime şöyle bir terap...

söz kimin

Bu sayfada Oyuncu, tiyatro ve klip yönetmeni, yapımcı, seslendirme sanatçısı Okan Bayülgen tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Okan Bayülgen şöyle demiştir: Ben hayatta başıma gelen her kötü şeyden sonra, kendi kendime şöyle bir terap... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Okan Bayülgen

Ben hayatta başıma gelen her kötü şeyden sonra, kendi kendime şöyle bir terapi yapmışımdır: Lütfen Allah'ım bu acı, bu boktan olay beni katılaştırmasın. Beni kindar bir insan yapmasın. Beni espriden yoksun zavallı bir insan hâline getirmesin.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kendini bir kadına bağladın mı, prangaya vurulmuş bir kürek mahkumu gibi bütün özgürlüğünü yitirirsin; her şey, umudundan, gücünden ne kalmışsa hepsi, sana yük olmaktan, acı vermekten başka bir şeye yaramaz. Salon dedikoduları, balolar, gösteriş, bayağılı

Bir keresinde babamın pipisini görmüştüm. Ama sorun değildi çünkü çooook küçüktüm. Ve çooook sarhoştum.

Nedensellikler, zerreler, en küçük şeyler, madde, fiziksellikler hepsi gerçekte zihinde oluşan, zihnin oluşturduğu şeylerdir.

Biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen. Elinden tutar gibi yapıp, aslında itenlerdir insanı hayata küstüren.

Sevgi sadece anı yaşar. Ne geriye dönüp eskinin iyi günlerinden bahsederek günümüzde geçmişin güvencesini bulur. Ne de yarın için yaşar.

Bu en talihsiz savaş, derinden kederim.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste