Yarın hayattaki en önemli şeydir. Gece yarısı bize çok temiz geliyor. O geldi...

söz kimin

Bu sayfada Amerikalı aktör John Wayne tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. John Wayne şöyle demiştir: Yarın hayattaki en önemli şeydir. Gece yarısı bize çok temiz geliyor. O geldi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

John Wayne

Yarın hayattaki en önemli şeydir. Gece yarısı bize çok temiz geliyor. O geldiğinde mükemmel ve kendi ellerimizde kendini koyar. Dünden bir şey öğrenmiş olmayı umuyoruz.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Madem sevmiyorsun sahip çık gözlerine, dönüp dolaşıp değmesin gözlerime.

Aldığın karar seni doğru kişiye götürür mü bilemem ama sadece şunu söyleyebilirim sana: Bir insanın doğru insan olup olmadığına karar veremiyorsan, o kişi doğru kişi değildir zaten. Bu yüzden gözlerini seyretmek için değil, bakmak için kullan.

Eroin bağımlıları iğne yapma ritüelini sevdiklerine inanırlar. Ama sevmezler, bunu sadece uyuşturucuyu vücuda vermenin bir yolu olduğu için ve bir önceki alımın azalan etkisini gidermek için yaparlar. Sigara içenlerde aynı bu durumdadır.

O ümitlerdir ki şimdi sefer etmekteyiz biz o akıntıya karşı giden tekneler durmadan geriye geçmişe çarpılıp atılsak da ne gam.

Rüsvet uluslararasi para birimidir.

Kıskanç bir insanın yararlı olabileceği tek bir durum bile yoktur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste