Bu dünya bana göre değil. Ben bu dünyayla ne yapacağım?...

söz kimin

Bu sayfada Yazar Saul Bellow tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Saul Bellow şöyle demiştir: Bu dünya bana göre değil. Ben bu dünyayla ne yapacağım?... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Saul Bellow

Bu dünya bana göre değil. Ben bu dünyayla ne yapacağım?

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Bir kız, bir oğlandan daha yalnızdır. Ne yaptığı kimsenin şu kadarcık umurunda değildir. Ondan hiçbir şey beklenmez. Çok güzel değilseniz kimse söylediklerinizi dinlemez.

Bak açıldı perde gene başım efkar, dağıldım bir zaman fakat birleştim tekrar, yürekli ol düşün be kardeş ben inandım, sende inan, sende sabret, sende de bu güç var.!

İyi anne baba olmak için önce iyi insan olmak gerekir.

Bir erkekten çok bir efsane gibi görünüyor. Yeryüzündeki hiçbir şairin kendisiyle kıyaslanacak bir kaderi yoktur. Onun hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmiyor, hatta bazı insanlar onun varlığından bile şüphe ediyor... Yine de Venedik'in tüm sanatı onun ifşasıyla alevlenmiş görünüyor. (Giorgione hakkında Gabriele d'Annunzio'nun yorumu)

Klasik dans okuluna yazdırıldığında, parmak ucunda durması istenince: Bu, doğaya aykırı bir şey. Kimse parmak ucunda yürüyemez ki...

Sessiz ve mükemmel gece. Ve biri eksik. Biri her zaman eksik. Biri, geldiğinde bile eksik. Öyle eksildik ki yaşarken, bize dokunan herkesi eksiltiyoruz. Yalnızlığımızla çoğalıp kalabalığımızla eksiliyoruz ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız; ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste