Gerçek bilim herkesin görebileceği cam evlerde en iyi şekilde büyür. Pencerel...

söz kimin

Bu sayfada Moleküler biyolog Max Perutz tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Max Perutz şöyle demiştir: Gerçek bilim herkesin görebileceği cam evlerde en iyi şekilde büyür. Pencerel... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Max Perutz

Gerçek bilim herkesin görebileceği cam evlerde en iyi şekilde büyür. Pencereler karartıldığında, savaşta olduğu gibi, yabani otlar ele geçer; gizlilik eleştirilerine girdiğinde, şarlatanlar ve kranklar gelişir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Başkasına nasihat vermeden önce kendin o tavsiye edeceğin şeyi önce kendin yap kendi ölçüne göre söz söyle herkesin hakkına riayet et.

Sen geldin ya güneş doğdu sandım.

Zalim izzetinde, mazlum zilletinde kalıp buradan göçüp gidiyorlar demek bir mahkeme-i kübrâya bırakılıyor.

Sinemada her zaman aklım kaldı. Ama bu sektörde kadın yönetmenin varolması çok zor. Bugün bakarsanız kaç tane kadın yönetmen var? Sinema o kadar kolay değil; kaç tane şirket, kadın yönetmenine güvenip yatırım yapıyor?

Bir kızın en sevdiği şarkıyı iyi dinleyin, çünkü orada tüm söylemeye korktuğu şeyler gizlidir.

manolya cennet olur bu dünya bir an kalsan yanımda yanağın yanağımda manolya zindan olur bu dünya senden ayrı kalınca acılara dalınca manolya ah manolya dokunsam solarmısın manolya ah manolya öpersem kızarmısın mis kokuyor yanağın ateşli dudağın öpünce yakıyor aşk acısı çekenin derdi çok oluyor yüreği kanıyor

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste