Onu kendimden çok seviyorum, Ellen. Bunu da şundan anlıyorum: Her gece Tanrı'...

söz kimin

Bu sayfada Roman yazarı, şair Emily Bronte tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Emily Bronte şöyle demiştir: Onu kendimden çok seviyorum, Ellen. Bunu da şundan anlıyorum: Her gece Tanrı'... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Emily Bronte

Onu kendimden çok seviyorum, Ellen. Bunu da şundan anlıyorum: Her gece Tanrı'ya beni ondan sonraya bırakması için yalvarıyorum. Çünkü benim arkamdan o üzülecek yerde onun arkasından benim üzülmem daha doğru. Bu da benim onu kendimden çok sevdiğimi gösterir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Yaşının ruhuna sahip olmayan Yaşının tüm sıkıntılarını yaşar.

Bazı İnsanlar bir maksada biaen yaratılmış dünya fikrinden rahatsızlık duyarlar bu yüzden maksatla çelişen şeyler bulup görmedikleri şeyler hakkında spekülasyon üretmeyi tercih ederler.

Bilindiği gibi bilimsel fizik, varlığını diferansiyel hesabın keşfinden alır. Ancak doğa olaylarının akışını sürekli olarak nasıl takip edileceği öğrenildiğinde, soyut kavramlar aracılığıyla olgular arasındaki bağlantıyı kurma girişimleri başarı ile karşılandı.

Mutluluk iyi bir şeyle karşılaşarak değil, kötü bir şeyden kurtularak gelir.

Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve olayların sebeplerini her zaman araştırırlar.

Sevgi her zaman karşılık görür, kin de.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste