İktisadi politikanın amaçlarının sadece belli belirsiz hissettikleri şekillen...

söz kimin

Bu sayfada Hollandalı iktisatçı Jan Tinbergen tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Jan Tinbergen şöyle demiştir: İktisadi politikanın amaçlarının sadece belli belirsiz hissettikleri şekillen... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Jan Tinbergen

İktisadi politikanın amaçlarının sadece belli belirsiz hissettikleri şekillendirilmesi ya da yeniden biçimlendirilmesi, sosyal adalet amacında örneklenebilir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Hayattan fazla bir şey bekleyenler delidir.

Kurdun kafasını, halkın koyunlarını paraladıktan sonra değil, önce kesmek gerekir.

Bir erkek karısına baktığı, karısı da kendisine baktığı vakit Allah her ikisine rahmet nazarı ile bakar ve erkek karısının elini tuttuğu zaman her ikisinin de günahları parmakları arasından dökülüp gider.

Bazen aradıklarını bulan da olur. 28 Eylül 1928'de şafak söndükten hemen sonra uyandım zaman, dünyanın ilk antibiyotiği veya bakteri katili keşfederek kesinlikle tüm tıbba devrim yapmayı planlamadım.

Özgürlük yoluyla özgürlük vermek evrensel yasadır. Düzen, ancak ve ancak bireyin özgür doyumu temeli üzerine kurulur ve ayakta kalırsa özgürlüktür.

Olaylara, sana düşüncelerini kabul ettirmek isteyen insanın baktıkları açıdan değil, kendi gördüğün açıdan bak.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste