Ne söyleyeceğim belli de, nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum....

söz kimin

Bu sayfada modern dünya edebiyatının ikonik ve özgün yazarlarından Franz Kafka tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Franz Kafka şöyle demiştir: Ne söyleyeceğim belli de, nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Franz Kafka

Ne söyleyeceğim belli de, nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Kimse anlamıyor mu? Son sözleri.

iyi adamlar hep uzakta bir yerde kötüler ise sokağın en başında bizi beklemekte. güzel adamlar hep bir başkasının kolunda zaten çirkinler ise kolumuza girmek için tetikte... ah nasıl bir zaman bu böyle dış görünüşü ve gerçek kişiliği birbirini tutuyor tüm insanların. ve zaten herkes sadece sevdiğine iyi olmakta. hem tutup birini sevsen ne olacak. aldatılmak tüm aşıkların kaderinde var zaten herkes bir yatımlık uzakta.

Kalbin temiz olduğu sürece, Allah'ın nuru içinde olacaksın.

Şu bu anlama mı geliyor, bu su anlama mı geliyor, tek bilmek istedikleri şey bunlar. Boşver onları tatlım. Bence eğer bir şaire kendi yapıtını analiz etmesini sormayı göze alırsan sana şu cevabı verecektir: eğer orda var diyorsan tatlım, ordadır.

Hayatınızda kim devamlı bir karakter olacak, kim sadece bir bölümlük konuk oyuncu olacak bilemezsiniz.

Mutluluk için çaba harcamak ve onu haketmek gerekir! Oysa sen mutluluğu sadece tüketmek istiyorsun, bu nedenle o senden kaçıyor, çünkü senin tarafından tüketilmek istemiyor.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste