Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım....

söz kimin

Bu sayfada Yazar, şair Sabahattin Ali tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sabahattin Ali şöyle demiştir: Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım.... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sabahattin Ali

Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Erkekler, kadınların kendilerinden daha zeki olmasını istemiyorlar. Sadece onların kendilerinden daha zeki olduklarını düşünmelerini istiyorlar.

Müziğimin çoğu hayat tecrübelerim ve duygularım kadar özel. Ama şu şarkı sözlerinin çoğu bu derece kişisel değil. Daha çok tv'den, kitaplardan veya arkadaşlardan öğrenilmiş hikâyeler. Ancak verilen duygu ve his kesinlikle bana ait.

Sen ve ben yazgılıydık sevdalanmaya. Nice erkek nice kadın arasında.

Beynin farklı yerlerini istediğimiz gibi uyarabilseydik, hiçbir deneyim yaşamamış olsalar bile dünün bebeklerinden bugünün erişkinlerini yaratabilirdik.

Özgürlük ruhu ağırlıklarından ve kirlerinden arındırmakla mümkün. Yoksa, bedenin dilediğini yapabilme saçmalığı değildir.

Modayı takip etmiyorum, umurumda da değil. Önemli olan kendine yakışanı giymektir.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste