Pek çok zaman insanlar en iyisi için kendilerini zorlamaz. Onları keskin bir ...

söz kimin

Bu sayfada Satranç oyuncusu Bobby Fischer tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Bobby Fischer şöyle demiştir: Pek çok zaman insanlar en iyisi için kendilerini zorlamaz. Onları keskin bir ... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Bobby Fischer

Pek çok zaman insanlar en iyisi için kendilerini zorlamaz. Onları keskin bir ruha, kazanma ruhuna sahip değiller. Eğer bu ruha sahip olursanız da ona sahip çıkmak zorundasınızdır, her gün kendinizi ispatlamak zorundasınızdır. Bu sebepten aylaklık etmem. Zaman kaybına tahammülüm yok. Amacım Dünya Şampiyonu olmak, Rusları yenmek. Bunu çok ciddiye alıyorum.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İslam, camiye kapananların dini değil, Camiyi hayatın merkezine alıp dünyaya açılanların dinidir.

Bu ay değil. Bu bir uzay istasyonu.

Dünyada bir ben varım bir de bu olmayası sahipsizliğim.

Bir Devletin Yıkılışıyla Birlikte Yasaları Da Çoğalır.

Zaman denen şey bir yanılsamadır. Geçmişin, saatlerin ve günlerin ve haftaların ve on yılların kül kadar ağırlığı vardır; gelecek zamansa, isterse sonsuza dek sürsün, daima saniye saniye yaşanır.

İnsanlık tarihinin en üstün soyu ve milleti olan Türk'ler, yüzyıllarca cihan hakimiyetini ellerinde bulundurduktan sonra, yakın çağlarda gerilemiş, dağılmış ve güçsüz bir hale düşmüş bulunuyorlar. O hakimiyet yüzyıllarında savaştığımız ve çarpışmaların çoğunda yendiğimiz milletler, bu devamlı yenilgilerinin tesiriyle Türk'lere karşı düşmanlık duygusuyla dolup taşmışlardır. Türk atlarının dolaştığı ve Türk Bayrağının dalgalandığı üç büyük kıtadaki milletlerin çoğunun Türk'e karşı olmasının sebebi budur.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste