Gaz maddesinin hacimleri ile bunları oluşturan basit veya bileşik molekülleri...

söz kimin

Bu sayfada İtalyan kimyager ve bilim adamı Amedeo Avogadro tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Amedeo Avogadro şöyle demiştir: Gaz maddesinin hacimleri ile bunları oluşturan basit veya bileşik molekülleri... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Amedeo Avogadro

Gaz maddesinin hacimleri ile bunları oluşturan basit veya bileşik moleküllerin sayısı arasında çok basit ilişkilerin var olduğu kabul edilmelidir.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanın kaçamayacağı en büyük otorite kendi vicdanıdır.

Sanat, tecrübe ettiğiniz bir şeydir. Bir insanın ne yaptığını analiz etmek... Bu çok kullanışlı bir tecrübe değil. Sanat söz konusuysa, birebir tecrübeniz olmalı.

İnsan başkaları onun üzerinde ne kadar özgürlüğe sahipse, kendisi de başkaları üzerinde o kadar özgürlüğe sahip olmak la yetinmelidir. Kısacası; Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma.

Obsesif-paranoid dizgede kişilik bozukluğu olanlar en soyut konuyu bile örneklendirerek anlatırlar, somutlaştırma dar kafaya iyi gelir çünkü.

er aile sisteminin işbirliğini sağlayan aile kuralları vardır. Bu kurallar sağlıksız ailede gizli ve örtük kalırlar. Sağlıklı ailede kurallar daha belirgin ve açık-seçiktir. Sağlıklı ailede çatışmanın var olduğu bilinir, tanınır ve üzerinde konuşulur; çatışmayı çözmede kullanılacak kurallar oldukça belirgin olarak ifade edilmiştir ve aile üyelerince bilinir.

İnsanı herhangi biri kırabilir; ama bir tek sevdiği acıtabilirmiş.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste