Allah beni bu şehrin halkının müttefiki olarak bu zamana kadar sakladı. Biz b...

söz kimin

Bu sayfada Padişah Fatih Sultan Mehmet tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Fatih Sultan Mehmet şöyle demiştir: Allah beni bu şehrin halkının müttefiki olarak bu zamana kadar sakladı. Biz b... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Fatih Sultan Mehmet

Allah beni bu şehrin halkının müttefiki olarak bu zamana kadar sakladı. Biz bu şehrin düşmanlarına galip geldik ve onların vatanlarını aldık. Burayı makedonyalılar taşelyalılar ve moralılar almışlardı. Biz bunların bizlere karşı kötü davranışlarının intikamını yıllar geçmesine rağmen torunlarından aldık.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Samimiyet, ikiyüzlülüğün en az açık halidir.

Tanrı, tek tanrıdır, elçi yoktur, Tanrı ile senin aranda kimse yoktur. Ara bulucu yoktur. Tanrı hemen hazırdır. Sadece gereken biraz delilik ve çokça meditasyon.

Bizim en büyük hastalığımız bencilliğimizdir.

Akılla bir konuşmam oldu dün gece, sana soracaklarım var dedim? Sen ki her bilginin temelisin, bana yol göstermelisin. Yaşamaktan bezdim, ne yapsam.? Bir kaç yıl daha katlan dedi. Nedir dedim bu yaşamak? Bir düş dedi ; bir kaç görüntü. Evi barkı olmak ned

İnsanlık artık birbirini sevdiği, istediği için değil birbirine sığındığı için birlikteydi. Asla tamamlanamadan.

Bana zorbalık yapanların söyledikleri kelimesi kelimesine hatırlıyorum.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste