Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen görene kadar. Bende a...

söz kimin

Bu sayfada Şair, yazar, gazeteci, araştırmacı, tiyatro oyuncusu Sunay Akın tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Sunay Akın şöyle demiştir: Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen görene kadar. Bende a... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Sunay Akın

Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani. Taki ailen görene kadar. Bende aşka öyle sakladım kendimi, taki seni görene kadar.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Mümin kul emanetçi, sahip olan hakk'tır.

Ben öğretmenleri sevmem. Çocukları sınıfta bırakırlar. Düzenle şu veya bu şekilde uyuşmadır bu. Mesela Köy Enstitüsü çıkışlılar sistemin dışında olduklarını ileri sürerler ama, sistemin tam göbeğindedirler. Sistemin dışında olmakla karşı olmak farklıdır.

Rahmetini umarak günahkar bir dille; Allah azze ve celle Ya Rasulallah, Âlemlere rahmet hayatın geçiyor kalbimizden, kalbimizden seyrediyoruz seni.

Ben böyle yaşıyorum işte birşeylerin acısı, birşeylerin anısıyla.

Size bir sır vereyim mi? Aslında ötmem için güle bile ihtiyacım yok benim. O işin bahanesi. Ben bülbülüm. Gül olsa da öterim olmasada.

Birine bir şey bırak ama birini bir şey için bırakma.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste