İnsanlığın başına gelen en büyük kötülük, insanların aslında yanlış olan kimi...

söz kimin

Bu sayfada Filozof, matematikçi, tarihçi, toplumsal eleştirmen Bertrand Russell tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Bertrand Russell şöyle demiştir: İnsanlığın başına gelen en büyük kötülük, insanların aslında yanlış olan kimi... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Bertrand Russell

İnsanlığın başına gelen en büyük kötülük, insanların aslında yanlış olan kimi şeylerin doğruluğundan kesinlikle emin olmasıdır.

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

Sebebini bilmediği halde kendisin de ağlama isteği hissetmekteydi.

En büyük düşmanın, iki kaburga kemiğinin arasında olan düşmandır.

Rahimden çıkan ama henüz doğmamış milyarlarcasının yaşadığı bir dünya burası. Çünkü asıl doğum, karakterin kendini fark etmesiyle başlar, rahimden çıkmakla değil.

Gerçek anlamda aydınlanmış kişiler, hiçbir zaman başkalarına öykünmez. Bunun yerine onlar kendilerinin önceki halini aşmaya çalışırlar. Başkalarıyla yarışma, kendinle yarış.

Diner dertleri her gözü yaşlının, Samsun'da teselli sunar dalgalar, Şavkı vurmuş gibi 'O gün başlı'nın, Yanar pırıl pırıl, yanar dalgalar.

Aynı zamanda şair olmayan bir matematikçi asla tam bir matematikçi olamaz.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste