Başarı bilgisinin borsa tüyosundan farkı şudur; başarıda önce bilen değil, ön...

söz kimin

Bu sayfada Yazar, danışman, kişisel gelişim uzmanı Mümin Sekman tarafından söyleyenen sözü bir kısmını okuyacaksınız. Tamamını okumak ve bu söze yapılan yorumları görmek için sayfayı ilerletiniz. Mümin Sekman şöyle demiştir: Başarı bilgisinin borsa tüyosundan farkı şudur; başarıda önce bilen değil, ön... Sözün devamı, sayfanın ilerleyen kısmındadır. Bu ve buna benzer sözler aşağıda listelenmiştir.

Mümin Sekman

Başarı bilgisinin borsa tüyosundan farkı şudur; başarıda önce bilen değil, önce uygulayan kazanır. İlk bilen değil, ilk yapabilen olun!

Yorumlar

Burası çok ıssız, henüz yorum yazılmamış.

İlk yorum yazan sen ol!

Yorum Yaz

söz kimin

Söz Kimin bu bölümde, ünlülerin bazı dikkat çeken sözleri yer almaktadır.

Sözler hakkında

Aşağıdaki sözlerde hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle geçiniz. Bildirin.

İnsanlar dünyanın düzenli ve güvenli bir yer olması için yıllarca çalıştılar. Ama hiç kimse bunun ne kadar sıkıcı olabileceğinin farkında değildi. Bütün dünyanın parsellendiğini, hız limitleri konduğunu, bölümlere ayrıldığını, vergilendirildiğini ve düzenlendiğini, bütün insanların sınavlardan geçirildiğini, fişlendiğini, nerede oturduğunun, ne yaptığının kaydının tutulduğunu düşünün. Hiç kimseye macera yaşayacak bir alan kalmadı, satın alınabilenler hariç. Lunaparka gitmek gibi. Film izlemek gibi. Ama bunlar yine de sahte heyecanlardı. Dinazorların çocukları yemeyeceğini bilirsiniz. Büyük bir sahte afetin olma şansı bile oy çoğunluğuyla ortadan kaldırıldı. Gerçek afet veya risk ihtimali olmadığından, gerçek kurtuluş şansı da ortadan kalkmış oldu. Gerçek mutluluk yok. Gerçek heyecan yok. Eğlence, keşif, buluş yok.

Kâfırlere kıymet vermek, müslümanlığı aşağılamak olur.

İnsan, semanın çocuğu, yeryüzünün kurdudur.

İnsan herkesin ortasında bir tartışmaya girince, çok kere söylemek istediklerinden fazlasını söylüyor.

Derin insanlar da derin kuyular gibidir: içlerine düşen nesne, dibe uzun zamanda varır. Beklemekten yana öteden beri sabırsız davrananlar bu insanları duygusuz, çoğu zaman da can sıkıcı bulurlar.

İnsan genellikle kötü huylu olduğundan değil de övünmek amacıyla başkalarını kötüler.

Misafirlerin Baktığı

söz kimin Alfabetik Liste